19 February, 2009

...scrap pages....

hehehe...br jmp website ni...try2 jer... this entry dedicated most special for my hubby, Muhamad Azhan bin Dolhalit...no one can love me more than u did...

Click to play New Entry...

Create your own scrap pages - Powered by Smilebox
Make a Smilebox scrap pages

13 February, 2009

...friendship card...

entry kali mcm lain skit... hehehe... my old frendz ms sek kat kem terendak dulo bg friendship card...dia ltk kat blog..then ask me to take it...hehehe..this is the card...hehehe sweet tak awek nie..hehehe..tp xleh kacau tau...tunangan org...hehehe...tgh nak tunggu mkn ns minyak jer...hehehe

she is a a teacher...mmg ade gaya pun..

thanks neeza for the card...hehehe


12 February, 2009

...berhujung minggu di Genting...

Berhujung minggu di Genting Highlands….

Last Sunday, sempena cuti Thaipusam me and hubby went to Genting Theme Park…kami mulakan perjalanan dari Shah Alam jam 8.30 pagi..ini lah kali pertama kete satria hubby nak pg jln2 kat semenanjung,hehehe…from Shah Alam we took KESAS Highway to KL…bila smpi KL, rasa nye dkt area pandan kami nmpk bunting ttg a new highway ke Gombak…so it’s mean a new way to karak highway…kami pun try la highway tu…it’s called LEBUHRAYA DUKE…alhamdulillah, rupanya last Sunday was the last day for Free Tol kat highway tue, so xpyh byr tol… hehehe...we have decide to take cabel car sbb kabus agak tebal pg tue…mugkin sbb pagi lagi kot…kami smpi di puncak Genting kul 10 pg…ms kami smpai xramai sgt lg…but start from 12pm org smakin rmai….maybe smua org amik peluang cuti pnjg utk bw family bercuti…especially the kids…we start our tour kat outdoor park 1st then slps penat pusing2 kami pun stop mkn jap….at Pizza Hut…then we continue tour the Fisrt world indoor park…

Kami bertolak balik dlm kul 3.30..org makin rmai..mcm makin xbest plak…hehhe…so kami naik cabel car smula utk turun ke tmpt parking kete….alhamdulillah perjalanan pg n blk kami lncr…...

<<...some pictorial moment to share...>>
















11 February, 2009

...Januari yang Sibuk...

Lamanye x update blog…nak kata pg honeymoon x jgk…hehehe, tapi in the process of stabilizing…Januari lepas mmg bz…

1st weeks of Jan…
my hubby transfer back to Semenanjung…walaupun kat Melaka but still okey la, dari dok kat sarawak…alhamdulillah…

2nd week of Jan…
Full with seminar & meeting… 7 & 8 kene pegi seminar “Brand & Product Management for FMCG Market”…kat Hotel Istana,KL..biasa la kalo seminar kat hotel, food is marvellous…;) seminar yang menarik n very up-to-date, the most surprising is..peserta ade dlm 12 org jer…almost same as no of the speaker…speaker mmg xbleh nak disangkal la… Asian Bussiness Forum (ABF) mmg excellent la dlm bab2 memilih speaker…

8hb tue jugak kene ade kat MITC Melaka utk ABE meeting…what to do I hv to rush from KL. I reached MITC kul 7.30 pm…nasib baik sempat…hehehe… ABE meeting relax skit la…actually meeting ni bukan sekadar meeting tp meeting cum vacation and cum honeymoon for us…sbb xsmpt g honey moon lg…ehehe.. kami sempat la bjln2 kat Melaka Riverside…naik bot round bndr Melaka…naik Menara Taming Sari..then sempat gak dinner kat Medan Ikan Bakar Umbai…

<<...some pictorial moment to share...>>



Habis meeting kami continue ngan Course to review ISO company….company nak tukar dari ISO 9000:2005 ke ISO 9000:2008.. dok la dua hari lg kat MITC tue nak review procedure… org lain yg attend meeting ABE td dah blk..yg tinggal ade dlm 10 org jer…tp ok la…we hv fun la… the most fun for me is… I meet my husband everyday…hehehe… terima kasih jugak kat my mertua, makyah…. Everyday prepare breakfast for us…tidur umah Paya Dalam sepanjang kursus n meeting…

dan ada mcm2 lg aktiviti n kerja baru yg start bln Januari ni.... hope smuanya dpt di tempuhi ngan tabah..insyaAllah...