08 January, 2010

...First entry 2010....

My first entry ntuk tahun 2010....



actually, line broadband xberapa okey kat sini ( kat kg...maklumlah tgh berpantang...) so malas la nak update blog.... tapi hari ni terajin plak...




Entry kali nie xde nak update ape2 pun, cuma nak share...

* hari ni aku dah 39 hari berpantang, so ade seminggu lg nak abis pntg...


* umur aisy pun dah 39 hari... dah mcm2 ragam dia... alhamdulillah, aisy meragam sangat, tido
malam ibu n papa msih belum terganggu lagi la...hehehe...


*last saturday 2/1/09 aisy pg check up sebulan kat Razif...kene cucuk skali..berat dia skrg
3.85kg...alhamdulillah,aisy sihat....

Since umur aisy dah nak masuk 40hr...mak ckap jadual harian dia dah mula berubah...patut la pagi td lepas mandi n menyusu dia xnak tido...smpi tghr br tido... bagi memenuhi masa lapang tue, ibu pun ajak la aisy posing2...lg pun dah lama xupdate latest pic aisy...


some latest Aisy's pics....