30 July, 2010

...:: Kesayangan Hamba ::...

Ini lah dia insan kesayangan hamba ....hehehe...


just nak update some perkembangan our family....


* Perkembangan Aisy :


- Dah pandai nak mkn sendiri...especially rusk...xnak rendam2 dah, nak pegang...
- Apa ibu n papa mkn, mesti nak jgk...kalo xdpt...JERIT.... (mesti dpt pastue...)
- Suka panjat2 skrg...wpun xkuat nak pegang lagi...maka byk la insiden "kejedot"
- dah kenal ibu ngan papa...kalo org lain xnak...
- dah bleh sbut "bu" n "pa"..tp yg byk "bu" la....maknanya nak ibu..hehehe...
- dah pndi borak2 ngan ibu n papa...hehehe( ibu n papa cuba memahami apa yg aisy cite)
- satu lagi dah pndai tlg ibu lipat kain....

* Perkembangan Ibu n Papa :

- hehehee.... papa xberkembang, ibu je yg berkembang...hehehe
- semakin gile ngan keje..(xtau nape keje xabis)
- menjlnkan rutin harian seperti biasa....semoga apa yg diusahakan mendapat keberkatan.
- sedang merancang untuk persiapan raya..(baju, kuih raya, perjalanan raya,dsb)
- lain-lain tiada.... hehehe


Sekadar berkongsi...... untuk mereka yang disayangi & mereka yang menyayangi....
Kata pujangga... (maknanya aku copy jer ayat ni...hehehe,
tp suka sgt....)
"Seseorang yang mencintai kamu....
Jarang memujimu, tetapi di dalam hatinya kamu adalah yang terbaik....
Hanya itu yang ia tau..
Seseorang yang mencintai kamu....
akan marah-marah atau mengeluh jika kamu tidak membalas pesannya atau telefonnya.... Kerana ia peduli dan tidak ingin sesuatu terjadi pada kamu...
Seseorang yang mencintai kamu.....
Hanya menjatuhkan airmatanya di hadapanmu,
dan ketika kamu mencuba menghapus airmatanya....
Kamu telah menyentuh Hatinya!
Ya..... Dimana hatinya selalu berdegup/berdenyut/bergetar untuk kamu..... "

p/s : Ayang sayang Abang..... Ibu sayang Aisy..... mmmuuahhh...

13 July, 2010

Family Day @ PD....

Permaisuri Hotel & Resort....

Weekend yg agak penat....this year our company buat family day kat PD, n this is the 1st time bw family g family day....hehehe...

Again,alhamdulillah Aisy xmragam...wpun cuaca panas....excited org rmai kot...siap tido tepi pantai lg dengan angin sepoi2 bahasa....heheheh....actually ni 2nd time Aisy g tepi pantai,sblm ni dah bw pg main2 pantai cherating last march....

This week Aisy tinggal ngan nenek,coz ibu ngan papa ade meeting yg kene overnite....hrp2 Aisy baik2 je...





tatatititutu......



Shida'Z sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone

Powered by ShowMeBlogger.com

04 July, 2010

Aisy @ i-city...

.....26 June 2010.....

Last week bw Aisy gi i-city....mula2 nak bw aisy takut dia meragam sbb kat situ lampu2 bykkn,mesti lah panas kan....tapi sebaliknya yg berlaku....hehehe....Aisy excited giler....smua lampu2 tue dia nak pegang...lampu pulak color2... Lama gak la ktorg kat sana,smpi kul 11 lbh....

Actually kami pg 2 family...pg ngan abg shah & kak dah...nurin & muiz pun excited,wpun dah 2nd time dtg....hehehe... dah penat jln2 n cuci2 mata...ktorg lepak kat Kedai Kopi...



smpi sini dulu....nnt kita g jln2 lg....







tatatititutu......



Shida'Z sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone

Powered by ShowMeBlogger.com