21 June, 2013

... Family Time....

Last weekend berempat buat finally dapat pegi outing yang best...hehehe... sebab slalu outing kat Jusco n Tesco je....
 
Memandangkan jadual kerja ibu yang PADAT n PEK sejak bulan 3(masuk kerja dari lepas pantang) smpai bulan 7 nie, kene jugak la amik masa nak bawa anak2 santai2...
 
Finally, last week we decide to go..... Tasik Shah Alam... (hahahaa... mcm jauh je...) maaf la, disebabkan kesuntukkan masa (sabtu ibu kene pg PD...isnin dah nak keje blk) maka hari ahad tue je la yang ada.... next week sabtu outstation lagi...pg JB.. next next week sabtu kene pg Melaka pulak... " apa sgt la keje ibu nie ye...asyik kene outstation je..."mungkin tue la soalan yang ade dlm kepala anak2...BUT.. i'm so lucky...i have my superhero...Mr. Papa Azhan... thanks you papa...
 
Aisy enjoy sgt2..sbb dia dah lama x outing kat luar.
 
 
 

 
 
 





 
 
Lepas penat berjalan-jalan sepanjang tasik..singgah Masjid Negeri plak...mkan Nasi Arab....(upah papa sbb bawa kami semua jln2...) hehehe...
 
Balik semua colapse...hehehe...


No comments: