22 June, 2013

INNER NECK ANIZON....

Kali nie nak post pasal my new interest. ... walaupun org lain dah lama berkecimpung....tp xkisah la...

Bermula dari kelab sukan kat ofis invite pn.anizon utk ajar mcm mana nak pkai shawl...dari situ la start jatuh hati nak pkai shawl.. rupa nye xla sesusah yg aku byg kn...knowledge n practice make u perfect. ... lepas kelas tue terus beli 1 inner neck n 2 shawl...masa tue tgh pregnant so mcm xbsemagt sgt nak bergaya...sebab xlarat... tapi lepas habis pantang...almost tiap2 hari la pkai...

Kenapa sy pilih inner neck n shawl Anizon collection nie.....????


1. Sebab dah tau sape owner dia...mmg seorang yg sgt bepengalaman dlm hal ehwal shawl nie..dia adalah ex editor majalah dara.com ( majalah yg mmg terkenal dlm memperkenalkan pemakaian shawl)...so I believe with she offered.


2. Inner neck dia jenis ninja...tp xmcm inner neck ninja yg lain...yg aku perasan inner neck ninja yg lain tue bila pkai awning di terlepek je kat dahi... (itu antara sbn xsuka nak try guna shawl tue)..dgn inner neck nie awning maintain tegak...hehehe.. mmg inner nexk dia mhl sikit...tapi berbaloi n selesa nak guna.... yang pasti..nak basuh pun senang... masuk je dlm mesin basuh, dah kering lipat or gantung bleh terus pkai..hahaha (kelebihan inner neck anizon yg plg best...)... warna2 yg ade pun sgt sesuai ngan warna...


3. Pasal shawl plak..sbb shawl yg dia jual tue jenis cottan yg berat... (sy pun xtau cotton ape)..disebabkan dia berat jd bila kita pkai dia terus terletak je...compare ngan shawl yg jenis chiffon agak ssh skit nak pkai (utk beginner mcm sy...) ... warna2 dia pun menarik n byk pilihan... outing ngan baby pun senang....sebab shawl nie bleh jadi nursing cover ms BF my little baby rif'ah. ....

So...utk yg br nak belajar guna shawl mcm saya...bleh sms or whatsapp sy 013 388 0572.  Sama2 la berkongsi ilmu utk tampil lebih bergaya....

Antara my collection. ...

No comments: